Verloop Int.wedstrijd 4 november

07-11-2017 00:00

De Internationale wedstrijd of ZVK wedstrijd is afgelopen zaterdag vervist.

H.SV. "de Zeekrab" had de eer om als laatste van de 5 clubs de ZVK wedstrijden af te sluiten van 2017.
Met 52 deelnemers werd deze wedstrijd aanvankelijk met droog weer aangevangen maar na verloop van tijd trok de bewolking over en viel er lichte regen.
Er werd overwegend veel kleine zeebaarsjes gevangen maar er waren toch ook wel mooie exemplaren bij en niet alleen zeebaars uiteraard.
Veel beweging zat er niet in het water dus was het voor velen zoeken waar de vis zat.

Pogingen van dichtbij tot ver ingooien,- diverse soorten aas, haken,- onderlijnen etc. alles werd uit de kast gehaald om vis te vangen.

Na afloop van de wedstrijd werden enkele verlotingen gehouden totdat de definitieve einduitslagen van zowel de wedstrijd zelf alsook de einduitslag van het ZVK uitgerekend waren.

Voor sommige deelnemers was het wel spannend wie de uiteindelijke winnaars zouden zijn en wie er met de Zilveren Haken er vandoor zouden gaan dit jaar.

Deze haken waren ook nu weer gemaakt/verzorgd door Ko de Blaey die er ook nu weer zijn uiterste best ervoor had gedaan om deze te maken voor het ZVK.

De prijzen van het rad waren ook nu weer zeer gevarieerd.
Hoofdprijzen waren een twee overnachtingen met ontbijt voor 2 personen aangeboden door Verhuurburo Zeeland te Breskens.

Voor de winnaars van het ZVK waren er ook bonnen beschikbaar gesteld door Faunaland uit Axel.

De prijzentafel van "de Zeekrab" was voorzien van(teveel) prijzen en de keuze was ook nu weer reuze.

We hopen als bestuur van "de Zeekrab" en de overige ZVK verenigingen dat de wedstrijden voor iedereen een motivatie zullen blijven zijn om ook weer in 2018 deel te nemen aan deze wedstrijden.